KoledniKartichki.com

Коледни пожелания

Коледни пожелания за мъж и жена. Оригинални коледни пожелания за семейство, дете, момче и момиче.

Желая ти много коледни чудеса и незабравими моменти да имаш. Нека красотата и вълшебството на Коледа ти вдъхнат вяра и сили за още повече успехи през годината!

Носи Коледа в сърцето си, за да ти е весело и приятно през цялата година. Дано всички твои усилия те отведат до най-красивите приказни места.

Пожелавам ти коледен дух за много настроение, вяра и надежди. Нека това вълшебство ти даде криле да летиш през цялата година.

Най-големият коледен подарък е да си със семейството. Нека по-често да имате поводи да сте усмихнати и весели заедно на масата. Бъдете здрави и се обичайте!

Какво е Коледа? Това е празник на душата и мира. Желая ти всеки ден да се чувстваш добре и в дома ти да цари любовта!

Коледа за теб ще бъде приказна, красива и прекрасна. Пожелай си нещо, за да се сбъдне и да се чувстваш истинска щастлива!

Коледа винаги е по-красива с твоята усмивка. За това ти пожелавам по-често през годината да имаш поводи да се радваш. Нека всичко, което си пожелаеш сега да се сбъдне!

Весела Коледа на всички деца! Пожелавам ви една красива коледна приказка с много сняг и забавления. Нека радостите за вас деца, никога не приключват!

Честита Коледа! Нека твоят подарък бъде само един, но никога да не свършва и много сили да ти дава, а това е здравето!

Нека Коледа ти донесе всичко онова, което годината не успя, но най-вече мир и спокойствие в семейството и много здраве на всички вас!

Пожелавам ви прекрасна Коледа с много детски усмивки, огън в душите и блясък в очите! Весела Коледа!

Много любов, мир и хармония нека има в дома ти. Бъдете по-щастливи от всякога и сбъдвайте своите мечти големи.

Желая ти весела Коледа и много емоции със семейството. Бъдете здрави, щастливи и обичани през цялата година!